Modernisering lift

Contact

Maak uw bestaande lift weer veilig en betrouwbaar met een modernere uitstraling

Er komt een tijd dat uw lift in verband met ouderdom meer storingen gaat vertonen. Dit brengt onnodig veel kosten met zich mee en kan de gebruiker een onveilig gevoel geven. Misschien wordt het dan tijd om te gaan kijken wat voor u als lifteigenaar of VVE de beste optie is; de lift vervangen of moderniseren? MOBI Liften kan u hierin adviseren en voor beide opties de voordelen en nadelen op een rijtje zetten inclusief het kostenplaatje zodat u hierin de juiste afweging kunt maken.

Bij MOBI Liften kunt u terecht voor een grondige modernisering maar ook voor kleine aanpassingen. Van het vervangen van het gehele besturingssysteem en de aandrijving, de frequentieregelaar en de snelheidsbegrenzer tot de deuren, vloer en drukknoptableaus voor een vernieuwde uitstraling. 

Voor de modernisering gebruiken wij enkel materialen welke vrij verkrijgbaar zijn op de markt maar wel dezelfde kwaliteit garanderen. Hierdoor zit u als gebruiker niet meer vast aan 1 specifieke leverancier die de prijs bepaalt.

Wanneer kan modernisering een passende oplossing zijn? 

Uw liftinstallatie beschikt over een verouderde techniek.

Uw lift heeft vaak storingen en staat regelmatig stil.

Uw lift voldoet niet meer aan de huidige veiligheidseisen.

Uw lift heeft een verouderde uitstraling welke niet meer past in de ruimte.

Neem contact met ons op

Onze partners

     

Aangesloten bij 

Onze partners

     

Aangesloten bij

   

085 - 4015434

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan je graag te woord.